Готельно-ресторанна справа

  • Дата оновлення: 30.04.2024

Підготовка професіоналів із спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» орієнтована на освоєння сучасних принципів ведення готельно-ресторанного бізнесу, управлінських та організаційних навичок, інноваційних технологій в індустрію гостинності, прогресивних форм та методів організації виробництва та обслуговування, створення та бізнес-планування підприємств індустрії гостинності, забезпечення належного рівня якості продукції та послуг,

Навчальний процес включає основні напрями професійної та практичної підготовки ініціативних та спроможних до швидкої адаптації в бізнес-середовищі сучасних фахівців з готельно-ресторанного бізнесу, які здатні вирішувати конкретні проблеми і завдання професійної діяльності.

 

 Бакалаврські програми

Бюджетні конкурсні пропозиції

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти,

тел. – 098-528-80-86; 096-390-22-39

241 Готельно-ресторанна справа  денна/

заочна

4 р. НМТ(1. українська мова, 2. математика 3. історія України 4.Українська література або Іноземна мова, або фізика, або хімія, або біологія, або географія)

    ЗНО 2021 рр., НМТ 2022, 2023 рр.:

1) українська мова і література (сертифікат),

2) математика (сертифікат),

3) історія України або іноземна мова, або біологія, або фізика, або хімія (сертифікат)

241 Готельно-ресторанна справа  денна/

заочна

3 р. НМТ(1. українська мова,  2. математика 3. історія України  4.Українська література або Іноземна мова, або фізика, або хімія, або біологія, або географія)

     ЗНО 2021 рр., НМТ 2022, 2023 рр.:

1) українська мова і література (сертифікат),

2) математика (сертифікат),

3) історія України або іноземна мова, або біологія, або фізика, або хімія (сертифікат)

 

 

 

Магістерські програми

Бюджетні конкурсні пропозиції

Навчально-науковий інститут економіки та бізнес-освіти,

тел. – 098-528-80-86; 096-390-22-39

241 Готельно-ресторанна справа денна/
заочна
1 р. 4 м. 1. ЄВІ 2023, 2024 рр. (сертифікат)

2.ЄФВВ один з предметних тестів на вибір вступника 2024 р. : «Педагогіка та психологія», «Економіка та міжнародна економіка», «Облік та фінанси», «Психологія та соціологія», «Управління та адміністрування»(сертифікат)

Мотиваційний лист

1 р. 4 м.* 1. Фахове вступне випробування на вибір вступника: «Педагогіка та психологія», «Економіка та міжнародна економіка», «Облік та фінанси», «Психологія та соціологія», «Управління та адміністрування»(сертифікат)

2.Іспит з іноземної мови;

Мотиваційний лист

* Для осіб, що мають підстави для спеціальних умов участі у вступній кампанії

  

Випускники спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» можуть обіймати посади:

 

– генерального директора (керівника) готельного або  ресторанного підприємства;

– топ-менеджера закладу готельно-ресторанного господарства;

– фахівця з гостинності, конференц-сервісу,  санаторно-курортної справи;

– готельєра;

– ресторатора;

– керівника структурного підрозділу підприємства готельного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);

– керівника структурного підрозділу підприємства ресторанного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);

– спеціаліста з адміністративної роботи (головного адміністратора служби прийому та розміщення у готелі, менеджера-адміністратора);

– керівника (провідного фахівця) зі сфери гостинності та туризму у державних органах місцевого самоврядування;

–  викладача навчального закладу.

 

Для вступу подаються такі документи:

  • документ про освіту, додаток до нього;
  • 4 кольорових фотокартки розміром 3*4 см;
  • 2 конверти з марками;
  • сертифікат Українського центру оцінювання якості освіти з предметів, що виносяться на конкурс (екзаменаційний листок);
  • копію паспорта;
  • копію ідентифікаційного номеру;
  • посвідчення про приписку до призовної дільниці (військовий квиток);
  • документи, що дають право на пільги.

 

Квітень
Червень