Квітневий день відкритих дверей

  • Дата публікації: 08.04.2013

28 березня на економічному факультеті відбулася зустріч із майбутніми абітурієнтами. Випускники та їх батьки мали змогу поспілкуватись з деканами факультетів, директорами інститутів, проректорами, отримати необхідні юридичні консультації.

Ректор університету – доктор педагогічних наук, професор Наталія Побірченко також зустрілася з випускниками шкіл та їхніми батьками, аби поспілкуватись, розповісти про очолюваний заклад та відповісти на усі актуальні для них питання. Наталія Семенівна також підкреслила вагому роль в університетському житті студентського самоврядування: «Ми намагаємося забезпечити всі умови для розвитку студентського самоврядування, виявлення його потенційних лідерів. Головне, що становлення студентського самоврядування відбувається без формалізму, на основі демократичних принципів».

Майбутніх абітурієнтів ознайомили з тим, як в університеті організовано навчально-виховний процес, змістовне дозвілля, умови проживання студентів. Гості УДПУ відвідали затишні аудиторії, читальні зали, оглянули виставку у фойє нового корпусу, задали питання студентам, які навчаються в університеті і проживають у гуртожитку – адже ніщо так не переконує, як наочний приклад. Ознайомилися і з правилами прийому до університету – строками прийому заяв і документів, вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання. На допомогу абітурієнтам були роздані пам’ятки з детальною інформацією про університет.

Абітурієнти та їхні батьки змогли переконатися, що в Уманському педагогічному університеті створені найкращі можливості для духовного, культурного, інтелектуального розвитку, надання соціальної і психологічної підтримки особистості. Навчаючись в УДПУ, студенти мають змогу не тільки отримати якісну освіту, а й стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці, пройти стажування за кордоном, отримати первинне офіцерське звання. У них є прекрасний шанс відчути справжнє студентське життя, пізнати багато нового, незвіданого, знайти нових друзів для спілкування – саме в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Міні галерея


Лютий
Квітень