Науково-практична конференція «Актуальні проблеми економічної динаміки»

  • Дата публікації: 03.04.2013

28 березня 2013 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми економічної динаміки». Конференція проходила у рамках, започаткованої у минулому році ініціативи обговорення основних принципів, на яких має будуватися соціально-економічний розвиток держави, що змінюється та зазнає постійних викликів, а також сучасна інтеграція національної економіки України у світове господарство.

Ініціаторам проведення щорічних конференцій є економічний факультет а зокрема кафедра економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту. Всеукраїнська науково-практична конференція стала можливістю обміну результатами наукових досліджень серед учених, викладачів, студентів, запрошених гостей.

Цього року до оргкомітету конференції надійшла рекордна кількість заявок: свої тези та статті надіслали 68 учасників. Учасниками конференції стали представники провідних вищих навчальних закладів та наукових установ Києва, Львова, Донецька, Чернівців, Хмельницького та інших міст України. Відповідно до регламенту конференції відбулися пленарне та секційні засідання.

На пленарному засіданні виступили:

–       Начальник фінансового управління Уманської райдержадміністрації – Бабич Вікторія Вікторівна.

–       Директор Уманського комунального підприємства «Уманьводоканал» – Марков Станіслав Олександрович.

–       Заступник начальника управління Пенсійного фонду України в м. Умані та Уманському районі Черкаської області – Лук’янова Оксана Валентинівна.

–       Студентка Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини – Кістол Анастасія Анатоліївна.

Вони ознайомили учасників конференції з актуальними проблемами фінансування місцевого самоврядування, перспективами діяльності комунальних підприємств, формуванням доходів та видатків Пенсійного фонду України та ін.

Традиційно за результатами конференції планується видання збірки матеріалі. Оргкомітет конференції висловлює щиру подяку всім її учасникам за небайдужість до обговорення нагальних для українського суспільства проблем. Сподіваємося на плідну співпрацю в майбутньому та чекаємо нових зустрічей.

Міні галерея


Березень
Травень