Успішне завершення навчання польських студентів в УДПУ

  • Дата публікації: 05.04.2013

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини вже не один рік співпрацює з навчальними закладами зарубіжних країн. У рамках такої співпраці в нашому ВУЗі протягом 1 місяця навчалися студенти з Вищої школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського м. Лєшно (Польща) – Моцек Матеуш, Палаш Домінік, Мойс Якуб, за напрямом підготовки «Туризм».

Вони відвідували лекції, практичні заняття та брали активну участь у житті факультету та університету. Викладачі та студенти факультету організовували для них  дозвілля, а саме: різноманітні екскурсії, участь в ярмарку присвяченого святкуванню Масляної, свято «Єднання культур» та інші.

04 квітня в Бізнес-інкубаторі на передодні від’їзду польських студентів відбулася їх зустріч з деканом економічного факультету, студентами 33 групи, які мали нагоду навчалися з ними, студенти, які навчаються в Польщі за програмою подвійного диплому, а також з студентами-іноземцями, які навчаються на інших факультетах.

На зустрічі було обговорено враження студентів від навчання та згадано всі незабутні моменти, що відбулися за цей недовгий період.

Тетяна Василівна подякувала студентам за співпрацю та висловила сподівання, що практика обміну студентами матиме продовження.

Ми бажаємо нашим зарубіжним друзям всього найкращого. Нехай вони втілюють набуті знання в нашому університеті в життя.

Міні галерея


Березень
Травень