ІІІ Міжнародна науково-практична конференція

  • Дата публікації: 31.05.2013

30 травня 2013 року на базі кафедри маркетингу та управління бізнесом економічного факультету, науково-дослідної лабораторії з проблем розвитку нових інтегрованих структур, науково-дослідної лабораторії з проблем державних фінансів України відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Політичні, правові та фінансово-економічні пріоритети розвитку економіки України: стратегія і перспективи».

Напрями роботи конференції:

1. Політичні та правові аспекти розвитку національної економіки України.

2. Теорія і практика ринкових перетворень: економічний та соціальний контекст.

3. Перспективи та пріоритети провадження бюджетної, податкової та фінансової політики в сучасних умовах розвитку економіки.

4. Стратегія соціально-економічного розвитку сільських територій.З вітальним словом до учасників конференції звернулись декан економічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини; Царенко Олександр Михайлович – доктор економічних наук, професор кафедри маркетингу та управління бізнесом Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини; Чирва Ольга Григорівна – кандидат економічних наук,  доцент, завідувач кафедри маркетингу та управління бізнесом Уманського державного університету імені Павла Тичини.

До роботи науково-практичної конференції долучилися 110 учасників вищих навчальних закладів України, Росії, Білорусії, Румунії, Польщі та Угорщини та провідних фінансово-економічних установ. У пленарному засіданні та роботі секцій конференції взяли участь професори, доценти, викладачі, здобувачі, аспіранти та студенти з 6-ти регіонів України та 5-ти країн світу.

Учасники конференції виступили зі своїми науковими дослідженнями та доповідями, що відображали проблеми пов’язані з особливостями соціально-економічних проблем розвитку регіонів в умовах інноваційної спрямованості та євроінтеграції, реалізації інноваційно-інвестиційної політики, перспектив розвитку фінансової системи України в умовах входження у світовий економічний простір.

Програма конференції об’єднала виступи як представників науки, так і практиків, які поділилися досвідом і розкрили питання щодо сучасного стану та перспектив розвитку національної економіки в умовах євроінтеграції України.

Міні галерея


Березень
Травень