З СВЯТОМ ПЕРЕМОГИ!

  • Дата публікації: 09.05.2013

9 травня – свято Великої Перемоги і день святої пам’яті про покоління переможців, – про тих, хто взяв на себе удар фашистських полчищ і відстояв Батьківщину. Вони боролися за Перемогу, за наше життя. Вони мріяли пройти парадом Перемоги вулицями рідного міста. Але багато з них не змогли – вони віддали життя в ім’я Батьківщини, в ім’я кожного з нас, що сьогодні живуть під мирним небом.

Колектив університету на чолі з ректором Наталією Побірченко взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Перемоги. На урочистому мітингу біля Обеліску Слави у святковій колоні віддали шану загиблим у Великій Вітчизняній війні та поклали квіти до Обеліску.

А потім у міському Будинку культури делегація УДПУ взяла участь в урочистих зборах за участю представників міської влади, учасників бойових дій, представників громадських організацій ветеранів війни та праці. У святковому концерті, що відбувся по закінченню зібрання, глядачів вітали творчі колективи університету – гурт «Гонта» у складі заслужених працівників культури України Валентина Купчика, Петра Волошина і Василя Семенчука та солісти-вокалісти Олександр Осадчий і Володимир Деренюк.

Цілий день аж до вечора відбуватимуться у місті святкові заходи по відзначенню 68-ї річниці Перемоги. Ввечері студенти університету беруть участь у «Свічковій ході Пам’яті» – від міського Будинку культури до Обеліску Слави.

Герої живі, поки ми пам’ятаємо про них.

Прес-центр УДПУ

Міні галерея


Березень
Травень