Крим – літо вражень та здійснення мрій

  • Дата публікації: 02.07.2013

Крим – унікальне місце! Цей півострів гарний в будь-який час року, але сонце і море манять саме влітку. І студенти економічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини традиційно проводять літній час з користю і в задоволення саме на березі кримського Чорного моря, працюючи вожатими у санаторно-оздоровчих комплексах. Чорне море надзвичайно красиве, тепле, солоне і чисте, а колір його води просто зачаровує


«Море – це ще й найважливіша запорука здоров`я, тому батьки відправляють своїх дітей на відпочинок саме сюди, де ми, вожаті Уманського державного – разом з нашими вихованцями ведемо активний спосіб життя, щоб бути здоровими протягом всього року, адже здоров`я – це запорука всього: успіху, щастя, життя», – як каже студентка 15 групи, Яна Артеменко.


Відпочинок на морі – це нові друзі, вечірні дискотеки, цікаві конкурси, розваги, де наші студенти-вожаті – іноді суворі наглядачі, іноді близькі по духу друзі, а найчастіше – організатори та модератори, що мають певну базу теоретичних знань з педагогіки і психології та можуть застосувати їх у роботі як майбутні фахівці, робити перші кроки до засвоєння педагогічного досвіду, формувати в собі основи професійної майстерності, використати на практиці знання, максимально наблизитися до реальних умов самостійної діяльності.

Студенти відзначають, що керівництво табору піклується не лише про дозвілля маленьких відпочивальників, а й про конкурси вожатих та вихователів: часто організовуються змагання та цікаві забавки. І що найприємніше – коли загони у повному складі вболівають за своїх вожатих.


Серед перших результатів роботи у дитячому таборі усі студенти відзначили: море нових друзів, засмага кольору шоколаду, трохи зіпсовані нерви, захрипле горло, але море позитивних спогадів. Прощаючись в кінці зміни, діти їдуть додому зі сльозами на очах, в надії повернутися сюди ще раз і знову зустрітися зі своїми улюбленими вожатими та вихователями.


Побувавши у таборі хоч раз, хочеться знову і знову туди повернутися.

Міні галерея


Лютий
Квітень