Майбутні фахівці з туризму – вожаті в Криму !

  • Дата публікації: 08.08.2013

Студенти першого курсу напряму підготовки ,,Туризм” Артеменко Яна, Бабій Ольга, Білоус Алла, Зубіцька Яна та Хрипта Вікторія протягом червня – липня працювали вожатими в дитячо-санаторно-оздоровчому центрі ,,Маяк”, розташованому в курортному селищі Заозерне біля міста Євпаторія.

За період роботи в ДСОЦ ,,Маяк” ми навчилися працювати з дітьми та організовувати їх для проведення різноманітних заходів. Найбільше нам сподобалось грати з дітьми в ігри ,,Павутинка”, ,,Змійка”, ,,Крокодил” та інші.

В кінці зміни визначався найкращий загін. В нас були три загони: ,,Кульбабки”, ,,М&M’s” та ,,Аврора”. Також проводили між дітьми конкурс на найкращу чисту кімнату, результати якого розміщували на екрані чистоти.

А найбільше нам сподобалось працювати з дітьми! Ми ніколи не забудемо своїх хлопчиків та дівчаток, адже вони -найкращі!

В останні дні нам було дуже важко з ними прощатися… Коли діти їхали додому, то всі плакали і запрошували до себе в гості. Зараз можна сказати, що ми знайшли собі нових друзів.

Ми розуміємо, що така робота дає нам можливість формувати організаційні навички, вчитись працювати з людьми, що необхідно для майбутньої професійної діяльності у галузі туризму.

Дуже багато позитивних емоцій ми отримали від роботи і хочемо повернутися в ,,Маяк” наступного літа!

Артеменко Яна

Міні галерея


Березень
Травень