Урочистий захід для курсантів УДПУ

  • Дата публікації: 11.09.2013

 

Наш університет вважає одним з найважливіших своїх завдань підготовку конкурентоспроможних фахівців нової генерації. Важливим аспектом такої підготовки є можливість отримати військову підготовку офіцерів запасу. У неділю, 8 вересня, відбувся урочистий захід – відправлення студентів університету на військові збори. Близько 60 студентів (в тому числі студентів економічного факультету) зараховані курсантами факультету підготовки офіцерів запасу і мають нагоду провести навчання військовим наукам на базі вищих військових навчальних закладів Сумської та Одеської областей.

 

На урочистому заході були присутні: ректор університету, доктор педагогічних наук, професор Наталія Побірченко, доцент кафедри військової підготовки Сумського державного університету, кандидат військових наук, учасник бойових дій в Афганістані Андрій Кривошеєв, проректор університету з науково-педагогічної роботи, доцент Тетяна Кочубей, завідувач відділу військової підготовки підполковник Ігор Горбонос, а також викладачі, батьки, студенти та їх друзі.

 

Приєднуючись до настанов керівництва університету, ми також побажаємо майбутнім офіцерам успіхів у заняттях з тактичної, вогневої, стройової та фізичної підготовки.

 

Міні галерея


Березень
Травень