Ви ще не були в Греції? Тоді не втратьте свій шанс.

  • Дата публікації: 25.09.2013

Саме таку пораду всім студентам дає Тетяна Додонова студентка 34 групи напряму підготовки «Туризм», яка з першого червня по десяте вересня 2013 року проходила виробничу практику на острові Крит в місті Agios Nikolaos.

Після повернення на батьківщину Таня охоче ділиться враженнями: «Адміністрація готелю Minos Palace  привітно зустріла мене, поселила, познайомила з колом обов’язків і на наступний день я вже приступила до роботи у ресторані. Працювала  я так званим “сплітом” – 4 години зранку і 4 години увечері. Готель постійно був заповнений туристами, більшість яких з Європи. Коли була вільна хвилинка, я навчала офіціантів-греків української  мови, а вони мене – грецької. Мова у них надзвичайно цікава.

 Через місяць я почала чергувати роботу в ресторані  з роботою на “біч-барі”, там було більше можливості спілкуватись з клієнтами.  Особливо сподобались туристи із Франції та Німеччини.

З нетерпінням очікувала вихідних, тому що мала можливість подорожувати по різним містам. Краєвиди надзвичайно вражаючі, природа неземної краси! Від  греків, які виявились дуже комунікабельними, я багато взнала про звичаї та традиції країни, познайомилась з грецькою культурою, національними стравами.

За час проходження практики мій рівень англійської значно підвищився. Важко було прощатись з колективом, тому що ми дуже здружились (навіть не хотілось їхати). Якщо буде можливість поїхати на наступний рік, я обов’язково поїду і пропоную всім скористатись таким шансом».

Міні галерея


Лютий
Квітень