Презентація міжнародного чемпіонату зі стратегічного менеджменту

  • Дата публікації: 03.10.2013

На виконання розпорядження Міністерства освіти і науки України № 1/9-630 від 11 вересня 2013 щодо Міжнародного змагання зі стратегічного менеджменту для талановитих студентів 3-5 курсів Global Management Challenge Junior в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини було створено організаційний комітет. Відповідальними за проведення чемпіонату призначено економічний факультет, кафедру економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту (завідувач Музиченко А. С., д. е. н., професор); кафедру маркетингу та управління бізнесом (завідувач Чирва О. Г., к. е. н., доцент), інноваційний бізнес-інкубатор (директор Поліщук Я. О).

2 жовтня 2013 року Білошкурський М. В., к. е. н., доцент кафедри маркетингу та управління бізнесом провів презентацію Міжнародного чемпіонату зі стратегічного менеджменту Global Management Challenge Junior, на якій були присутні близько 50 студентів 3 курсу економічного факультету галузей знань «економіка підприємства», «фінанси і кредит», «маркетинг», «туризм».

 

Global Management Challenge Junior – перший студентський чемпіонат зі стратегічного менеджменту, в якому вже взяло участь понад 2 тисячі команд з 235 ВНЗ країни. Участь є безкоштовною для студентів. Команда – це рада директорів великої виробничої компанії (директор з маркетингу, директор з продажу, директор з виробництва, директор з персоналу, фінансовий директор). Завдання команди – вивчити історію розвитку компанії (кейси змагання), проаналізувати її фінансовий стан, наявні виробничі потужності, позицію на ринку і потенціал її розвитку. Виходячи з проведеного аналізу, учасники повинні розробити та впровадити стратегію компанії для її успішного розвитку і отримати максимальну вартість ціни акцій.

За підсумками презентації було прийнято рішення утворити 5 команд – по одній в кожній академічній групі та зареєструвати їх найближчим часом для участі в чемпіонаті. Наші третьокурсники братимуть участь у змаганні такого рівня вперше. Тож побажаємо майбутнім ТОП-менеджерам успіхів і перемог у міжнародному чемпіонаті зі стратегічного менеджменту.

Міні галерея


Лютий
Квітень