Презентація першокурсників економічного факультету

  • Дата публікації: 22.10.2013

18 жовтня у актовій залі нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини урочисто зібралися гості, студенти, викладачі та адміністрація економічного факультету. Приводом для зібрання послужило традиційне свято презентації студентів першого курсу економічного факультету, яке розпочала і майстерно вела ведуча Кривенко Ірина.

Розпочали свою презентацію тематичного спрямування «Не имей сто рублей, а имей сто друзей» студенти 11, 12 та 15 групи напрямів підготовки «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства» та «Облік і аудит». Ведучі Багінська Євгенія та Беркун Світлана відповідали за загальне керівництво процесом, оголошуючи виступи. Головну роль у сценці про дружбу студентів УДПУ зіграв Андрій Менчій. Нікого не залишила байдужим пісня під гітару про гуртожиток у виконанні Барана Василя і Шандренка Олександра. На закінчення, всі студенти виконали пісню про рідний факультет.

Виступи першокурсників 13 та 14 групи напрямів підготовки «Маркетинг» і «Управління персоналом та економіка праці» яскраво виділялися з поміж-інших своєю тематичною направленістю, оскільки були присвячені маркетингу – «Як мужик машину продавав» у виконанні студентів Козоріза Юрія і «Як козаки «Уманьпиво» продавали» у виконанні студентів Паламарчук Анастасії, Мельника Дениса, Базильської Любові, та управлінню персоналом – «Кастинг на посаду кур’єра» у виконанні всіх студентів. Логічним завершенням презентації маркетологів та кадрових менеджерів стала пісня «Сонце нам сяє» з репертуару Гайтани у виконанні Рибак Любові. Варто окремо наголосити на професійності ведучих Члек Вікторії та Гончарука Івана.

Приємно порадували глядачів виступи наших студентів,   випускників коледжів, зокрема пісня у виконанні Рудас Валерії з репертуару Альони Висоцької «Вижу тебя» та дует у складі Дулінгевич Юлії і Майданюк Ольги, які професійно заспівали композицію «Верни мою любовь» з репертуару Валерія Меладзе та Ані Лорак. Цікаву екскурсію музеєм студентства для своїх колег провів Титарчук Іван. Презентацію майстерно вела ведуча Лісовенко Юлія.

Студенти 16 групи напрямів підготовки «Готельно-ресторанна справа» та 17 і 18 групи – «Туризм» всі свої таланти втілили у постановку казки про менеджера з туризму, який шукав нові туристичні маршрути (у головній ролі Грабарський Андрій, розповідає ведуча Кривенко Ірина). Несподівано для глядачів, один за одним на сцену виходили костюмовані аватари, герої мультфільмів, супер герої, роботи, інопланетні створіння, які танцювали, співали, розмовляли своїми дивними мовами, веселилися, сумували, раділи. Казка закінчилася чудовою піснею у виконанні студентів.

По закінченню дійства, його учасників привітала декан економічного факультету вручивши грамоти відзначила, що кожна презентація першокурсників є унікальною (бо жодного разу номери не повторювалися!). Студенти підходять до виступів творчо, креативно. «Радує, що бездарних у нас немає». За підсумками презентації журі обере номери та виконавців для участі в загальноуніверситетському святі.

Шановні першокурсники! Ви справжні молодці! Університет радо приймає вас у свою дружню студентську родину. Сподіваємося, що роки навчання на економічному факультеті залишать у ваших серцях тільки найкращі спогади та радісні відчуття. Бажаємо вам успіху у навчанні, науці, громадській роботі і, звісно ж, у особистому житті!

Міні галерея


Березень
Травень