Єдність студентської молоді

  • Дата публікації: 20.11.2013

У середині листопада 2013 року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини з нагоди святкування Дня студента відбулося з’єднання старого на нового корпусів університету.

Студенти 1-4 курсів економічного факультету також долучилися до даного заходу, й цим самим продемонстрували тісні дружні відносини між факультетами УДПУ. Саме в університетському середовищі забезпечується всебічний розвиток студента, виховуються його потреби, розкриваються можливості. Взаємини студентів економічного факультету є багатогранними, доброзичливими, дружніми спрямованими на підготовку молоді до активної участі у суспільному житті.

Сьогодні коло інтересів наших студентів не обмежується тільки навчальним матеріалом, а простягається у галузі науково-дослідної, суспільно-політичної, трудової діяльності. Вони беруть активну участь в житті факультету, діяльності органів студентського самоврядування, виступають з доповідями на студентських наукових конференціях тощо.

За роки спільного навчання в університеті в багатьох студентів складаються тісні дружні відносини, які сприяють їх моральному збагаченню й подальшому особистісному розвитку. А, оскільки дружба є позитивним явищем, то адміністрація економічного факультету, викладачі, наставники студентської молоді всіляко сприяють його поширенню і зміцненню.

Міні галерея


Березень
Травень