Економічна гра «Залізний підприємець»

  • Дата публікації: 25.11.2013

У рамках святкування тижня спеціальностей «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Облік і аудит» для студентів другого та третього  курсів           було проведено економічну гру «Залізний підприємець» та підведено підсумки конкурсу стінгазет «Ми і спеціальність».

«Залізний підприємець» – це економічна гра, що дала  можливість студентам спробувати себе в ролі підприємця без будь-яких ризиків. Для проведення гри студентів було розділено на три команди. Гра складалася з п’яти  раундів, у ході яких    учасники кожної команди мали змогу продемонструвати якості «ділової людини», творчий підхід до вирішення справи,  комунікабельність і здатність до самостійного вибору сфери діяльності.

По завершенню гри учасники були нагородженні сертифікатами, які дають їм право на отримання бонусних балів з таких дисциплін як «Гроші і кредит», «Фінанси» та «Культура мовлення».

Під час гри у студентів зріс інтерес до вивчення економічних дисциплін, учасники активно відстоювати власну думку і професійні інтереси та переваги, а також оцінили індивідуальну відповідальність за роботу в команді.

Щодо підведення підсумків конкурсної виставки стінгазет «Ми і спеціальність» – перше місце зайняли студенти 11 групи, друге місце розділили між собою студенти 22, 31 і 32 груп, третє місце – студенти 36 і 37 груп.

Всім учасникам дякуємо за активність і позитивні емоції.

Міні галерея


Березень
Травень