Міжнародний день економії

  • Дата публікації: 01.11.2013


31 жовтня до Міжнародного дня економії викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Любонько Т.В. було проведено семінар на тему «Раціональне використання ресурсів у туристичній діяльності» з навчальної дисципліни «Ціноутворення в туризмі» для студентів IV курсу напряму підготовки «Туризм».

 «27 жовтня 1988 року представники ощадних кас з 29 країн зібралися в Мілані на свій перший Інтернаціональний спеціалізований конгрес. В останній день конгресу – 31 жовтня народилася ідея «на згадку про перші збори ощадних банківських інститутів всіх країн» щороку відзначати цей день, як Міжнародний день економії» (International Saving Day). У 1989 році Міжнародний день економії офіційно закріплений директивою ООН» – доповідала Новакова Наталія, студентка IV курсу напряму підготовки «Туризм».

«Однак присвятити цей день, за задумом його творців, слід не тільки економії грошей, але й економії в широкому сенсі цього слова: економії часу, сил, дбайливого ставлення до речей тощо. У світі йде масштабна пропаганда економії невідновлюваних запасів природних ресурсів, ощадливе використання усіх видів ресурсів» – зазначив студент Немировський Олег.

 Економія допомагає стати більш дисциплінованими, навчає обирати найголовніше та запобігає зайвим витратам!

Міні галерея


Лютий
Квітень