Обговорення проблем розвитку страхового ринку України

  • Дата публікації: 28.11.2013

27 листопада за ініціативи Інноваційного бізнес-інкубатора та кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту відбувся науково-методичний семінар «Тенденції розвитку страхового ринку України».

В науковому заході взяли участь фахівець з розвитку агентської мережі Уманської філії ПрАТ «Страхове товариство Іллічівське» Олександр Задорожній, викладачі та студенти економічного факультету. В ході семінару розглянуто питання про сучасний стан  вітчизняної страхової системи, розвиток її окремих секторів, специфіку діяльності страховиків та інших суб’єктів страхового ринку.

Олександр Задорожній у своєму виступі особливу увагу приділив таким перспективним видам страхових продуктів, як корпоративне і колективне медичне страхування працівників колективів та членів їхніх сімей, добровільне медичне страхування приватних клієнтів, страхування туристів, страхування наземного транспорту та ін.

Учасники семінару обмінялись думками щодо створення належних умов для розвитку окремих видів страхування та страхового ринку України в цілому. Жвавий діалог засвідчив інтерес до теми, що обговорювалась на семінарі.

Міні галерея


Березень
Травень