Рольова гра «Навчання – крок до успіху»

  • Дата публікації: 22.11.2013

20 листопада у рамках святкування тижня спеціальностей «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Облік і аудит» було проведено рольову гру «Навчання – крок до успіху» для студентів першого та другого курсів.
Суть гри полягала в тому, щоб команди проявили свої знання з економічних дисциплін. Було створено три команди: «Фінансисти» (1 курс), «Зекономили» (1 курс) та «Інноваційний прогрес» (2 курс).

Вони поетапно виконували наступні конкурсні завдання: Презентація команди – учасники презентують себе та команду загалом, Аукціон – команди купували питання у ведучої і давали на них відповіді, Економічна показуха – капітанам команд потрібно було показати по два економічних терміна, а учасникам команд потрібно було відгадати цей економічний термін, Економічна казка – командам були озвучені економічні терміни з яких вони мали скласти казку.

По завершенню гри команди були нагородженні сертифікатами, які дають їм право на отримання бонусних балів з таких дисциплін як «Регіональна економіка», «Історія економіки та економічної думки» та «Економіки підприємства».

Всі учасники проявили кмітливість, ерудицію, спостережливість та творчість.
Дякуємо всім учасникам за гарний настрій та позитивні емоції.

Міні галерея


Лютий
Квітень