Семінар-практикум у професійному ліцеї

  • Дата публікації: 22.11.2013

20 листопада на базі ДНЗ «Уманський професійний ліцей» відбувся семінар-практикум для викладачів економіки. Учасниками зібрання були викладачі Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, Черкаського професійного будівельного ліцею, Іркліївського професійного аграрного ліцею, Васильківського професійного ліцею, Черкаського професійного автодорожнього ліцею, Монастирищенського професійного ліцею, Лисянського професійного аграрного ліцею, Золотоніського професійного ліцею, викладачі та студенти Уманського професійного ліцею, представники Черкаського обласного навчально-методичного центру професійно-технічної освіти.

В роботі семінару взяли участь і представники нашого факультету:   к.е.н., доцент кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Л.А. Чвертко  і студенти Любов Петрухіна та Богдан Нікіфоров.

Людмила Андріївна у доповіді на тему «Участь учнівської та студентської молоді в економічних проектах» розповіла присутнім як організовується робота студентів економічного факультету над розробкою бізнесових проектів, відзначила особливу роль Інноваційного бізнес-інкубатора університету у залученні студентської молоді до підприємницької діяльності, наголосила, що науково-дослідницька діяльність студентів, спрямована на розвиток креативної, успішної особистості.

Любов Петрухіна та Богдан Нікіфоров розповіли про роботу студентського наукового товариства факультету, про свої здобутки та перемоги на конкурсах бізнес-планів, наголосили на перевагах навчання в Уманському державному університеті імені Павла Тичини.

Присутні виявили неабиякий інтерес до піднятих у ході роботи семінару питань, про що свідчила пожвавлена дискусія зі значною кількістю запитань наприкінці кожного виступу.

Міні галерея


Березень
Травень