Урочистість з нагоди 20-ти річчя діяльності газети «Все про бухгалтерський облік»

  • Дата публікації: 14.11.2013

13 листопада 2013 року відбулося урочисте святкування 20-ти річчя діяльності газети «Все про бухгалтерський облік» в рамках заходів з нагоди  Міжнародного дня студента. На цю урочистість запрошено менеджера зі зв’язків із громадськістю газети  Плющ Ірину Володимирівну, яка привітала студентів зі святом та відзначила їх грамотами за успіхи у навчанні, науковій роботі та громадському житті факультету.

Також високу оцінку своєї роботи у підготовці висококваліфікованих спеціалістів отримав і професорсько-викладацький колектив факультету.

В свою чергу,  декан економічного факультету від імені присутніх привітала колектив редакції газети «Все про бухгалтерський облік» зі святом.

Зустріч відбулася в невимушеній святковій атмосфері. Студенти, готуючись до цього заходу, прикрасили аудиторію різнокольоровими кульками та привітальними написами.

Викладачі та студенти економічного факультету щиро вдячні колективу газети «Все про бухгалтерський облік» за співпрацю та допомогу у навчанні й бажають йому творчої наснаги, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів та звершень у благородній просвітницькій справі!

Міні галерея


Березень
Травень