Відбулися батьківські збори студентів-першокурсників

  • Дата публікації: 24.11.2013

У суботу, 23 листопада 2013 року на економічному факультеті УДПУ імені Павла Тичини відбулися батьківські збори. Були присутні батьки студентів першого курсу напрямів підготовки «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Маркетинг», «Облік і аудит», «Управління персоналом і економіка праці», «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

Факультет представляли декан, заступники декана, завідувачі кафедр, куратори академічних груп та викладачі, що забезпечують викладання дисциплін для студентів-першокурсників.

Із вступним словом до батьків звернулась декан факультету. Вона привітала присутніх, представила кураторів і викладачів, повідомила про графік навчального процесу, строки проведення сесії. Тетяна Василівна звернула увагу батьків студентів на особливостях навчально-виховного процесу, зокрема на кредитно-модульній системі організації навчання, відмітивши при цьому необхідність систематичної та наполегливої підготовки студентів до всіх видів навчальних занять протягом блоку теоретичного навчання, що в подальшому сприятиме успішному складанню сесії студентами, враховуючи суму накопичених ними балів, і можливість отримання заліків та екзаменів в цьому випадку «автоматом».

Декан факультету також наголосила, що для студентів в університеті створено найкращі умови для реалізації потенціалу кожної особистості, враховуючи навчальні, наукові, творчі, комунікативні здібності. Батькам студентів було повідомлено, що перевагами навчання на економічному факультеті УДПУ є можливість навчання та проходження практики студентами за міжнародними освітніми програмами та угодами, укладеними в рамках міжнародної діяльності. Враховуючи це, наголошено на важливості поглибленого вивчення іноземних мов студентами, для чого в університеті створено всі умови. В підсумку доповіді Тетяна Василівна запевнила батьків студентів-першокурсників, що їх діти в надійних руках.

Здобуття знань на економічному факультеті нерозривно пов’язане зі змістовним студентським дозвіллям, про що повідомила батькам заступник декана з виховної роботи ст. викладач Олена Анатоліївна Ткаченко. Олена Анатоліївна   вказала на ту величезну кількість заходів, що були проведені з початку навчального року на факультеті, супроводжуючи свою доповідь цікавими слайдами, які відображали різноманітні події: презентацію студентів-першокурсників, концерт до Дня вчителя, екскурсії, конкурси, ділові-ігри та просто життєві будні студентів. При цьому було сказано, що таке насичене студентське життя є результатом того, що саме цьогорічні  студенти-першокурсники вкрай талановиті, активні  та ініціативні.

По завершенню загальної частини зборів батьки мали змогу поспілкуватися з  кураторами академічних груп та дізнатись докладніше про успіхи своїх дітей та з’ясувати цікаві для них питання.

Міні галерея


Березень
Травень