Відкрите засідання студентського наукового гуртка з проблем страхування

  • Дата публікації: 01.11.2013

30 жовтня відбулося відкрите засідання студентського наукового гуртка «Проблеми розвитку страхової системи України», який функціонує при кафедрі економіки підприємства, фінансів обліку і аудиту.

Обговорення на тему: «Сучасний стан та перспективи розвитку страхування транспортних ризиків на вітчизняному ринку страхових послуг» розпочала керівник гуртка – к.е.н., доцент Людмила Андріївна Чвертко. Людмила Андріївна наголосила на актуальності поставлених на обговорення питань, визначила необхідність страхування ризикових ситуацій на транспорті та його суспільне значення.

Активну участь у проведенні засідання гуртка взяла Анна Довбуш – спеціаліст по страхуванню страхової компанії «Глобус».

Анна Миколаївна охарактеризувала діяльність компанії у цьому сегменті страхового ринку; ознайомила гуртківців зі специфікою надання послуг по авто-КАСКО, обов’язковому страхуванню цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, міжнародній системі автострахування «Зелена карта»; продемонструвала бланки страхових полісів, договорів та іншої документації, що використовується спеціалістами страхових компаній при оформленні та веденні страхових угод.

Засідання відбулося у невимушеній, дружній атмосфері. Гуртківці активно вступали в дискусії. Усі учасники залишились задоволеними проведенням засідання та домовились про подальші плани співпраці.

Міні галерея


Лютий
Квітень