Екологічне виховання – запорука майбутнього!

  • Дата публікації: 04.12.2013

«Думай глобально –  дій локально»

Екологічний лозунг

В рамках екологічного виховання студентів економічного факультету викладачами кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Еней Яна Іванівна та Замулянець Катерина Василівна спільно з професором кафедри хімії, екології та методики їх навчання Совгірою Світланою Василівною проведено  круглий стіл на тему  «Екологічне виховання – запорука майбутнього».

Екологічне виховання передбачає розкриття сутності світу природи — середовища перебування людини, яка повинна бути зацікавлена у збереженні цілісності, чистоти, гармонії в природі та формує уміння осмислювати екологічні явища, робити висновки про стан природи, розумно взаємодіяти з нею.

Світлана Василівна Совгіра розповіла студентам про стан навколишнього середовища Черкаського регіону, зосередивши свою увагу на тих районах, які мала змогу відвідати разом з екологічною групою, поділилася враженнями про занедбану  природу, забруднені джерела та різноманітні сміттєзвалища і наголосила на тому, що таке згубне відношення людини до природи порушує екосистему.

В обговорені проблем охорони навколишнього середовища активну участь приймали студенти 1 курсу спеціальностей «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Облік і аудит».

Заходи такого рівня дозволяють формувати у  студентів моральне почуття обов’язку і відповідальності за збереження навколишнього середовища, спонукають до природоохоронної діяльності та бережливого ставлення до природи.

Міні галерея


Березень
Травень