Круглий стіл «реалізація права на захист в кримінальному судочинстві»

  • Дата публікації: 12.12.2013

10 грудня 2013 року о 14.10. до Всеукраїнського тижня права за участю викладачів кафедри економічної теорії та права, було проведено  засідання круглого столу на тему: «Реалізація права на захист в кримінальному судочинстві». В науковому заході взяв участь провідний адвокат м. Умані Дашицький Р.Л., викладачі та студенти економічного факультету. В ході  засідання розглянуто питання захисту прав людини в кримінальному процесі, а саме: прийняття нового Кримінального процесуального кодексу України; завдання нового Кримінального процесуального кодексу України; основні положення закону та загальна характеристика;  нормативно-правова база та її стан у даній сфері правового регулювання.

4

Дашицький Руслан Леонідович разом зі студентами звернули увагу на висвітлення законодавчих і наукових підходів до захисту прав особи, зокрема, підозрюваного, обвинуваченого в кримінальному провадженні України. Обґрунтовано недоцільність хаотичного внесення змін і доповнень до нового Кримінального процесуального кодексу України.

Учасники заходу обмінялись думками. Діалог учасників круглого столу засвідчив інтерес до теми, що обговорювалась на науковому заході.

Березень
Травень