Подаруй дитині радість

  • Дата публікації: 20.12.2013

Хай Миколай у вишиванці
Розбудить подарунком вранці
І принесе у твою хату
Добробут, радості багато.
Розбудить приспані надії,
Зернятко щастя хай посіє.
Зігріє гумором, любов’ю,
І принесе Тобі здоров’я!

 Напередодні дня Святого Миколая студенти економічного факультету організували благодійну акцію «Подаруй дитині радість», мета якої – збір коштів для вихованців Обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Умані. Наразі дякуємо усім, хто не був байдужим та  прийняв участь в акції, що є свідченням вашої уваги та щирої любові до ближніх.

Свято Миколая в Україні особливо шанується серед дітей. За традицією, в ніч на 19 грудня святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку.

З подарунками і щирими привітаннями студенти факультету, разом із деканом, відвідали Обласний міжрегіональний притулок для дітей в м. Умань, де виховуються діти, позбавлені батьківського піклування.

Гарний настрій створили і самі дітлахи, які продемонстрували свої таланти та творчі здібності. Святковий концерт подарував приємні враження, позитивні емоції, що навіть дорослі, забувши про свій вік,  раділи немов діти.

IMG_20131219_104929

Зустріч відбулась в теплій та щирій атмосфері. Поклик студентських сердець знайшов відгук у дитячих очах та посмішках. Тож нехай їхні оченята завжди світяться радістю і щастям не тільки тоді, коли вони отримують подарунки від Святого Миколая, але  щоденно й повсякчас. І нехай великий Чудотворець вселяє в  душі дітей та дорослих надію і віру в краще майбутнє!

Віриться, що й цьогорічний Миколай обдарував дітей України своїми гостинцями, не обминув їхніх сподівань!

Лютий
Квітень