Св. Миколай завітав у гуртожиток!

  • Дата публікації: 23.12.2013

День святого Миколая (також Свято святого Миколая, у народі — День Миколи, Зимовий Миколай) — це день святкування та вшанування пам’яті Святого Миколая у католиків та православних.
В Україні, за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого.
Також вже гарною традицією економічного факультету стало привітання студентів, які проживають у гуртожитку №1 та №2 зі святом Святого Миколая.


Морозного, зимового ранку до студентів завітала делегація помічників Св. Миколая на чолі з деканом економічного факультету та заступником декана з виховної роботи Оленою Анатоліївною Ткаченко.


Студенти були приємно вражені привітанням від керівництва факультету, отримали в подарунок солодощі та приємний настрій.

Економічний факультет вітає всіх з наступаючими Новорічними святами та бажає здійснення мрій, радості,натхнення та успіху у подальших починаннях!

Міні галерея


Березень
Травень