Бізнес починається із шкільної парти

  • Дата публікації: 27.01.2014

У сучасному суспільстві потреба в економічних знаннях для учнів загальноосвітніх шкіл є надзвичайно актуальною. Визначальними умовами, в яких вони ростуть, виховуються, розвиваються і які мають значний вплив на  формування їх особистості є провідна діяльність, особисті якості вчителів, класний колектив, сім¢я, вулиця.

Вивчення основ економіки у школі формує первинний економічний досвід, який найбільш вдало засвоюється у процесі ігрової діяльності й дає змогу розкрити організаторські та бізнесові таланти учнів, перевірити їхні знання, розширити власний досвід методом спроб та помилок.

З метою закріплення економічних знань та розвитку підприємницьких здібностей  бізнес-інкубатор спільно з кафедрою економіки, фінансів, обліку та аудиту започаткували серію зустрічей з учнями шкіл.

Так, в рамках цієї роботи 23 січня відбулась перша зустріч з учнями, які мали змогу познайомитись з особливостями бізнес-планування, управління проектами, ведення переговорів та отримати практичні поради щодо формування якостей лідера, які сьогодні необхідні в будь-якій діяльності. Такі зустрічі дозволяють органічно використовувати набуті знання з основ економіки в повсякденному житті учнів та допомагають їм визначитись з майбутньою професією.

2014-01-23 16.24.04

Лютий
Квітень