Мій зимовий відпочинок

  • Дата публікації: 07.02.2014

5 лютого 2014 року на економічному факультеті куратор 18 групи – Любонько Т. В. провела виховну годину на тему: «Мій зимовий відпочинок»! Мета виховної години – сприяння залученню студентської молоді до проведення культурного відпочинку під час канікул!

 

Зимові канікули – це чарівний та святковий час для усіх студентів! Відпочинок студентської молоді вельми відрізняється від дозвілля інших вікових груп, адже насамперед, це пов’язано з тим, що поряд з навчальним процесом і підготовкою до самостійного дорослого буття ця категорія людей, як правило, дуже добре вміє організовувати свій час, особливе місце в якому займає відпочинок.

 «Відпочинок в Буковелі був незабутнім для мене … На все життя запам’ятаю гірські простори українських Карпат, зокрема, тому, що довелося здолати перлину Карпат — Говерлу». – доповідала студентка 18 групи напряму підготовки «Туризм» Загорулько Таня.

«Я отримала незабутні враження від спектаклю «Осіння мелодія у Київському академічному драматичному театрі. Покидала театр серйозною, адже сприйняла та пропустила побачене через свої відчуття та думки». – поділилась з групою Алєксєєнко Марічка.

Загалом виховна година пройшла змістовно, супроводжуючись цікавими та захоплюючими розповідями студентів 18 групи про відпочинок та святкування різдвяних свят з рідними людьми та сім’єю, про подорожі Україною та Росією!

Проведення бесід на виховній годині, присвячене дозвіллю студентів – згуртовує, зміцнює, здружує колектив в академічній групі!

 

Міні галерея


Березень
Травень