Новини інтституту

Проведення Дня інформації від Наукової бібліотеки УДПУ

24.03.2014
Проведення Дня інформації від Наукової бібліотеки УДПУ

24 березня 2014 р. Наукова бібліотека Уманського державного педагогічного університету проводила у вестибюлі центрального корпусу черговий День інформації. Студенти, викладачі та всі бажаючі мали нагоду ознайомитись з новими надходженнями книг за І квартал 2014 р. Серед усього розмаїття книжок досить великий сектор займає економічна та туристична література. Студенти нашого факультету

З перемогою!

24.03.2014
З перемогою!

Економічний факультет вітає Король Анну Ігорівну та її наукового керівника к.е.н., доцента Чвертко Людмилу Андріївну з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит», який відбувся 19-21 березня у Національному університеті державної податкової служби України (м. Ірпінь). Зичимо подальших успіхів у науковій роботі!

Травневі канікули у Європі

24.03.2014
Травневі канікули у Європі

Студенти та викладачі економічного факультету мають змогу ознайомитися з культурною спадщиною європейських країн. З 1 по 8 травня 2014 року планується міжнародна поїздка до Польщі та країн Балтії, яка включає екскурсії по таких містах, як Варшава, Вільнюс, Рига, Таллінн та Гельсінкі, а також зустріч із представниками міжнародного проекту «Молодіжне підприємництво».

Лютий
Квітень