Гордість економічного факультету

  • Дата публікації: 06.03.2014

Студенти економічного факультету беруть активну участь у науковій та громадській діяльності університету, щорічно перемагають та стають призерами різноманітних олімпіад, конкурсів наукових робіт, отримують іменні стипендії, займаються студентським самоврядуванням у «Студентській раді факультету». Крім того, вони старанно вивчають дисципліни зі своїх спеціальностей.

Зокрема, студент 1 курсу напряму підготовки «Туризм» Грабарський Андрій отримав перемогу на змаганнях з плавання. Адміністрація Бердичівської ДЮСШ імені В. О. Лонського нагородила студента на першості ДЮСШ серед вихованців відділення плавання.

Окрім спортивних досягнень, Андрій Грабарський проявив себе і в науковій діяльності. Під керівництвом куратора Любонько Т. В. було написано наукову роботу:  «Діяльність транснаціональних корпорацій на ринку туристичних послуг».

Керівництво факультету вітає студента 1 курсу напряму підготовки Туризм Грабарського Андрія з високими спортивними досягненнями та успіхами у навчанні та бажає йому наснаги у подальшій науковій та спортивній діяльності.

Міні галерея


Лютий
Квітень