Науково–дослідна робота студентів як важливий компонент їх професійної підготовки

  • Дата публікації: 06.03.2014

Однією  з ефективних форм роботи зі студентами вищого навчального закладу та важливим компонентом професійної  підготовки висококваліфікованих спеціалістів є науково-дослідна робота.

6 березня в рамках роботи наукового гуртка «Ринок фінансових послуг: проблеми та перспективи розвитку» (науковий керівник – к.е.н., доцент Міщук О.В.) відбулося розширене  засідання  на тему «Роль банків у розвитку ринку фінансових послуг».

Доповідач Сергій Чернов ознайомив присутніх із суперечливими тенденціями розвитку ринку фінансових послуг та визначив слабкі й сильні сторони банківських установ як оферентів ринку фінансових послуг, а також звернув увагу на окремі юридичні аспекти їх функціонування.

До участі в обговоренні зазначеної проблеми долучилися не тільки студенти, а й доценти кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Удовенко І.О. та  Лопатюк Р.І.

Особливу зацікавленість у присутніх викликали питання пов’язані з проблемами платоспроможності банків, забезпеченням довіри населення до банківських установ.  Жвава дискусія розгорнулася при обговоренні пропозиції Нацбанку щодо введення  мораторію на повернення депозитів.

Дослідницька робота надає студентам можливості переконатися в практичній значущості знань, умінь і навичок та  зрозуміти  їх актуальність.

Міні галерея


Березень
Травень