Вибори студдекана

  • Дата публікації: 10.03.2014

6 березня на економічному факультеті відбулися вибори студентського декана. Очолити цю посаду виявило бажання 3 кандидати, які є студентами економічного факультету – Петрухіна Любов (33 група), Тютенко Людмила (22 група) та Нікіфоров Богдан (35 група).
Претенденти на посаду студдекана підготували змістовні та цікаві промови, де кожен з них запропонував свої ідеї щодо покращення життя факультету. Тематика промов стосувалася, як культурно-масового сектору, так і навчального процесу.


На вибори студдекана завітав електорат з числа студентів економічного факультету в кількості 56 осіб.

Вибори проходили у вигляді таємного голосування. Перед початком голосування було обрано лічільну комісію у складі Делінгевич Юлії (37 група), Плисконіс Наталії (17 група) та Бабій Ольги (25 групи).
Після слухання промов кандидатів на посаду та відкритого обговорення членами виборчого колективу, комісія роздала кожному студенту-виборцю бюлетні. Провівши таємне голосування, усі бюлетні було зібрані у скриню і перераховано лічільною комісією.

За результатами голосування Тютенко Людмила отримала 7 голосів, Нікіфоров Богдан – 17, і беззаперечну перемогу одержала Петрухіна Любов з результатом у 32 голоси.

Міні галерея


Березень
Травень