На виставці факультету друзів

  • Дата публікації: 16.04.2014

15 квітня студенти 21 групи та викладачі кафедри економіки підприємства, фінансів обліку і аудиту відвідали виставку робіт декоративно-ужиткового мистецтва. Виставка організована на технолого-педагогічному факультеті в рамках проведення Всеукраїнського конкурсу студентської молоді з декоративно-прикладної творчості та Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Технологічна освіта».

Відвідувачі мали змогу познайомитися з роботами студентів різних навчальних закладів, що здійснюють підготовку вчителя технологій.


З особливостями використання традицій українського народного мистецтва та художніх ремесел у навчально-виховному процесі присутніх познайомила Дубова Наталія Вячеславівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики навчання технологій.

Автори вразили відвідувачів різноманітністю використаних природних матеріалів, естетикою та рівнем художнього виконання творчих робіт.
Дякуємо учасникам та організаторам виставки за гарний настрій і позитивну атмосферу на виставці та бажаємо і надалі радувати оточуючих власними творчими роботами.
Виставка вкотре підтвердила, що наша молодь надзвичайно талановита та сповнена творчого натхнення.

Міні галерея


Лютий
Квітень