Навчальний семінар «Правове регулювання підприємницької діяльності в Україні»

  • Дата публікації: 24.04.2014

22 квітня 2014 року на базі Інноваційного бізнес-інкубатора відбувся семінар на тему: «Правове регулювання підприємницької діяльності в Україні», в якому приймали участь учні 11 класу НВК «ЗОШ ІІІ ст. № 7 – колегіум» і викладачі кафедри економічної теорії та права.
Семінар проводив викладач кафедри економічної теорії та права Гейко В.А.

Питання, що розглядалися на пряму стосувались сучасного етапу розвитку малого та середнього бізнесу в Україні. Зокрема, на обговорення виносились особливості: правових основ формування бізнес-середовища та розвитку підприємницької діяльності в Україні; системи ліцензування та видачі документів дозвільного характеру; механізму реалізації конституційного права на підприємницьку діяльність; державного регулювання або відповідного обмеження здійснення господарської діяльності.
Значну увагу Василь Анатолійович приділив аналізу нормативно-правових актів у даній сфері правового регулювання, зокрема Законам України „Про ліцензування певних видів господарської діяльності”, „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”, „Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності”, іншим законам та підзаконним актам, які регулюють відносини у сфері ліцензування та видачі документів дозвільного характеру.

Зустріч відбувалась за активної участі учасників семінару та викладачів кафедри економічної теорії та права.

Міні галерея


Лютий
Квітень