UITT 2015 «УКРАЇНА – ПОДОРОЖІ ТА ТУРИЗМ»

  • Дата публікації: 04.04.2014

26-28 березня 2014 року у виставковому майданчику м. Києва проходила найважливіша та наймасштабніша подія туристичної галузі України – виставка UITT «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм».


Студенти економічного факультету разом з викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи к.е.н., доцентом Кожухівською Р.Б. та к.е.н., доцентом Поворознюк І.М. відвідали дану виставку.


Відвудувачі виставки мали змогу поспілкуватися з професіоналами туристичного ринку національного та міжнародного рівня. Зокрема, з представником туристичного оператора ANYWAYANYDAY, туристичних агенцій TUI Україна, АНЕКС-ТУР, CORAL TRAVEL та компанії АМАДЕУС Україна, що надає послуги бронювання та продажів квитків он-лайн.

Цікавим видалося спілкування з представником туристичної компанії і директором винного заводу у Болгарії.

Студенти дізналися багато нового про ексклюзивні концепції у сфері туризму, бронювання турів, форму оплати туру, організацію інсентив-турів, умови надання страхових послуг, видачу візових та туристичних документів тощо.
Разом з викладачами студенти відвідали науковий семінар «Перспективи та переваги використання глобальної дистрибутивної системи бронювання авіаційних перевезень «Galileo» та майстер-клас з приготування італійської піци.

Відвідання виставки UITT «УКРАЇНА – Подорожі та Туризм» надало можливість студентам краще зрозуміти специфіку туристичної індустрії, ознайомитися із сучасними тенденціями та перспективами, познайомитися з важливими професійними аспектами туристичної галузі.

Міні галерея


Лютий
Квітень