Екологічна виставка картин

  • Дата публікації: 21.05.2014

Студенти 3 та 4 груп 1-го курсу нашого факультету на чолі з кураторами Коган Н.Ю. та Олійник К.А. відвідали екологічну виставку картин в стилі handmade «Перетворимо відходи у мистецтво». Виставку можна було відвідати 15-16 травня у 212 аудиторії – навчальній екологічній лабораторії.

Мета виставки – природоохоронна, яка спрямована на організацію студентської молоді до збору і використання відходів для створення творчих доробків у вигляді картин.
Кожна картина мала свою ідею та концептуальний підхід. Картини виготовлені з відходів: різної фурнітури (бісер, нитки, тканина, мішковина), деревообробки (тирса), продуктів харчування (чай, цукор, сіль, лавровий лист, крупи, перець), побутових відходів (поліетиленові пакети, обгортки від цукерок, шкаралупи яєць), природного матеріалу (морські мушлі, сухі гілки дерев, пісок), фотографій, воску та пластиліну. Окремі картини виготовлені за технікою квілінг.

Студенти переконалися у тому, що навіть побутові відходи, які, зазвичай, забруднюють навколишнє середовище, можуть стати витворами мистецтва.

Міні галерея


Березень
Травень