Майстер-клас з туризму

  • Дата публікації: 20.05.2014

19 травня 2014 року для студентів економічного факультету напряму підготовки Туризм та Готельно-ресторанна справа за сприяння Українського державного Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді було проведено майстер-клас з туризму. Захід проводився з метою формування у студентів умінь та навичок приймати стратегічні і тактичні рішення у ході проведення спортивного змагання.
Майстер-клас було організовано заступником директора Українського державного Центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Заслуженим вчителем України, Почесним працівником туризму України, кандидатом у майстри спорту зі спортивного туризму та спортивного орієнтування, суддею Національної категорії зі спортивного туризму Наровлянським Олександром Даниловичем, який розповів студентам про теоретичні та практичні особливості організації спортивного туризму на місцевості.

Керівник гуртків центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, майстер спорту України зі спортивного орієнтування Наровлянська Марина Данилівна, розповіла студентам про особливості туристичного мікроорієнтування на місцевості.
Мікроорієнтування – різновид спортивного туризму, в якому учасник долає дистанцію у заданому напрямку, в районі контрольного пункту розташовують декілька знаків без номера, з яких учасник обирає той, що відповідає легенді та центру кола контрольного пункту на карті.

Методист центру туризму і краєзнавства, майстер спорту України зі спортивного туризму Пшінка Богдан Олегович розповів студентам про деякі елементи туристських змагань та показав на власному прикладі як потрібно долати перешкоди в туристських естафетах.
Представниками Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді було запропоновано студентам прийняти участь у змаганнях з туристичного мікроорієнтування та в туристській естафеті.

По завершенні майстер-класу з туризму усі студенти – учасники змагань ¬– були нагороджені почесними грамотами.

Майстер-клас залишив приємні враження та надав змогу отримати студентам практичні навички у спортивному туризмі.

Міні галерея


Березень
Травень