Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційна модель розвитку: тенденції та перспективи економічної трансформації»

  • Дата публікації: 26.05.2014

23 травня 2014 року на економічному факультеті на базі кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційна модель розвитку: тенденції та перспективи економічної трансформації». Організаторами конференції стали науковці кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту, Батумського державного університету ім. Шота Руставелі (Грузія), Бакинського університету бізнесу (Азербайджан) та Тольяттінського державного університету (Російська Федерація). У конференції взяли участь більше 100 учасників – науковці, аспіранти та студенти провідних зарубіжних та вітчизняних навчальних закладів.


Програмою науково-практичної конференції передбачено пленарне засідання та роботу наукових секцій. На обговорення були винесені питання про сучасні проблеми державної політики в сфері інноваційного розвитку та фінансово-економічної безпеки України, макроекономічні аспекти інвестиційно-інноваційного розвитку, особливості впровадження світового досвіду щодо формування інноваційної економіки, вітчизняної практики забезпечення розвитку інноваційної діяльності, інноваційних моделей співпраці бізнесу та влади.
В ході пленарного засідання було заслухано доповіді заступника голови Уманської районної державної адміністрації В. В. Бабич, професора, завідувача кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини А. С. Музиченка, студентів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Кроута Валіда та Сюй Хуейпена та ін.

Також в on-line режимі було представлено доповіді Коростельова О. О. – професора кафедри економічної та управлінської підготовки Тольяттінського державного університету та Ешгіна Байрамова (Бакинський університет бізнесу).

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції дала змогу вченим та молодим дослідникам апробувати результати своїх наукових досліджень, налагодити сприятливі умови для майбутньої співпраці, а також визначити ймовірні перспективні напрями актуальних наукових досліджень.

Міні галерея


Березень
Травень