Проблеми комп’ютеризації бухгалтерського обліку на підприємствах

  • Дата публікації: 19.05.2014

15 травня на кафедрі економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту було проведено науково-методичний семінар на тему «Проблеми комп’ютеризації бухгалтерського обліку на підприємствах». У семінарі взяли участь як викладачі кафедри, так і студенти третього курсу економічного факультету.

Цікавим моментом семінару була доповідь запрошеного гостя, власника комп’ютерного офісного центру Костенко Іллі, який вже багато років займається комп’ютерним бізнесом і має значний досвід у цій галузі. Живий диспут і питання підтвердили зацікавленість сьогоднішніх користувачів в необхідності отримання знань в комп’ютерній техніці, програмному забезпеченні та їх обслуговуванні.

К.е.н, доцент кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Демченко Т.А. підготувала доповідь про сучасні комп’ютерні бухгалтерські програми та акцентувала увагу на основні проблеми їх використання.

В цілому як викладачі, так і студенти в який раз отримали методичну та практичну інформацію, яка дає змогу використовувати отримані знання як в навчальному процесі, так і в повсякденній роботі і бізнесі.

Міні галерея


Лютий
Квітень