Районний конкурс бізнес-планів

  • Дата публікації: 15.05.2014

13 травня 2014 року в Уманському районному центрі зайнятості було проведено районний конкурс бізнес-планів.
У конкурсі брали участь п’ять студентів економічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини:
1. Мазур Богдан
2. Нікіфоров Богдан
3. Петрухіна Любов
4. Форос Євген
5. Насальський Богдан
Виступи студентів були заслухані та обговоренні журі конкурсу, до якого входили посадові особи Уманської Райдержадміністрації та провідні підприємці району.

Перше місце у конкурсі зайняли студенти ІІ-ІІІ курсів напряму підготовки «Туризм» Мазур Богдан та Нікіфоров Богдан з бізнес-планом «Відкрий Уманщину по-новому». Науковими керівниками є кандидат економічних наук, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Поворознюк І.М. та викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Підлісний Є.В.

Друге місце у конкурсі було надано студенту V курсу спеціальності «Туризмознавство» Насальському Богдану з бізнес-планом «Перспективи розведення раків на Уманщині» (науковий керівник: старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Саквенко Т.М.) та студентці ІІІ курсу напряму підготовки «Маркетинг» Петрухіній Любові з бізнес-планом «Створення катка «Сніжинка» м. Умань» (науковий керівник: кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Демченко Т.А.).

Вітаємо з перемогою!

Міні галерея


Березень
Травень