Жашківський кінно-спортивний комплекс − це поєднання вишуканого спорту та прекрасного відпочинку

  • Дата публікації: 23.05.2014

21 травня для студентів 36, 37 та 38 груп куратором Кирилюк Іриною Миколаївною було організовано екскурсію на Жашківський кінно-спортивний комплекс.
Під час цієї мандрівки студенти дізналися про те, що Жашківський кінний завод був заснований в 1999 році. Спеціалізується він на розведенні, вирощуванні і тренінгу коней західноєвропейських порід (Весфальская, Гольштинські, Ольденбурзькою, Ганноверська, Бельгійська теплокровних, Рейнська, Голландська теплокровних, Французька сель). Гордість засновників комплексу – перший скакун олімпійського рівня на кличку Корнет Оболенський.
Партнерами ЖКЗ є представник Вестфальського кінного союзу — Herr Bernd Richter, відомий конезаводчик Німеччини — Herr Heinrich Ramsbrock. Офіційне відкриття кінноспортивного комплексу відбулося 14 серпня 2010 року, на базі Жашківського кінного заводу.
З кожним роком в Україні стає все більше шанувальників кінного спорту. Студенти мали змогу побачити крите приміщення для виїздки коней, відкритий манеж для конкуру (змагання коней в подоланні перешкод) та конюшні спортивних скакунів.
Незабутнє враження справили на них інтер’єр комплексу і кількість нагород учасників кінних змагань. Не відмовились студенти і від можливості поїздити верхи на породистих конях, відвідати боулінг-клуб, відпочити у м’якій зоні та на свіжому повітрі.
Дозвілля з благородними і граціозними тваринами, єднання з ними, дарує відчуття внутрішньої гармонії і заряд позитивної енергії. Тому всі учасники екскурсії залишились дуже задоволені поїздкою та отримали багато позитивних емоцій.

[Not a valid template]

Лютий
Квітень