Друга вища освіта – запорука кар’єрного успіху

  • Дата публікації: 27.06.2014

Триває прийом документів на навчання за програмою ІІ вищої освіти (перепідготовки) за спеціальністю «Маркетинг». ІІ вища освіта – це крок у професійному ствердженні, підвищенні конкурентоспроможності та професіоналізму.

Нині суспільство має потребу в новому поколінні спеціалістів, здатних працювати у мінливих сучасних соціальних, економічних та політичних умовах. Підготовка працівників нової генерації, які будуть наділені сучасним економічним мисленням та у своїй практиці використовуватимуть новітні інформаційні й комунікаційні технології – одне з головних завдань економічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Багаторічний педагогічний досвід та високий професіоналізм професорсько-викладацького складу факультету сприяють підготовці маркетологів, здатних розв’язувати проблеми й типові завдання, що виникають у реальних ситуаціях професійної діяльності з використанням знань і життєвого досвіду, а науково-педагогічний склад та потужна матеріально-технічна база економічного факультету сприяють підготовці таких майбутніх спеціалістів.

Міні галерея


Березень
Травень