Перші курси тьюторів дистанційного навчання завершено успіхом!

  • Дата публікації: 19.06.2014

Дистанційне навчання – один з провідних напрямків у освітній галузі. Кожний ВНЗ, опираючись на реалії сьогодення, повинен впроваджувати цей перспективний вид навчання у власний навчально-виховний процес.

Курс будь-якої дисципліни (у тому числі економічного напрямку) досить легко переноситься до систем підтримки дистанційного навчання у формалізованому вигляді. Це спрощує роботу як викладача (по наповненню курсу та його оновленню), так і студента (чітка логіка подання курсу сприяє його кращому засвоєнню).

Викладачі нашого ВНЗ, у тому числі економічного факультету, з січня по червень 2014 року проходили курси тьюторів дистанційного навчання. 17-18 червня завершився 3-й, заліковий, етап курсів. Переважна більшість курсантів захистили випускні кваліфікаційні роботи на “відмінно ” (або “А” – понад 90 балів), це свідчить про те, що викладачі блискуче оволоділи сучасними методиками дистанційного навчання.

Отже, побажаємо успіхів нашому університету з впровадженням цього нового та перспективного способу навчання, та творчого зльоту і натхнення другий хвилі курсантів-тьюторів дистанційного навчання, яка відбудеться в наступному навчальному році.

Міні галерея


Березень
Травень