У добру путь, дорогі випускники!

  • Дата публікації: 28.06.2014

Червневий день, безкрая синь,
Цей день вам довго не забуть.
Сьогодні, друзі, вам вручають
Усім дипломи. В добру путь!

По-справжньому літнім і святковим видався день 27 червня, адже на економічному факультеті Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст» та «магістр».
У цьому році 206 випускників отримали дипломи державного зразка за спеціальностями «Фінанси і кредит», «Економіка підприємства», «Маркетинг», «Туризм» та «Туризмознавство», із них 18 дипломів з відзнакою. Важливо відзначити, що вперше було вручено дипломи випускникам, які навчалися за магістерською програмою спеціальності «Бізнес-адміністрування».
Кращим випускникам, які зарекомендували себе як відповідальні, цілеспрямовані, наполегливі, з активною громадською позицією вручено грамоти «За створення іміджу факультету».
Радісними та, водночас, схвильованими були винуватці свята, їхні батьки, гості, тому що саме сьогодні зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності, присвячені рідному університету, факультету, викладачам, батькам, випускникам, одногрупникам лунали зі сцени актової зали.
Також цього надзвичайного і святкового дня випускників прийшли привітати проректор з наукової роботи к.п.н., доцент Ярошинська О.О., декан економічного факультету, завідувачі випускових кафедр та професорсько-викладацький колектив факультету. Вітаючи випускників із початком нового етапу їхнього життя, їм бажали стрімкого кар’єрного росту, невичерпної енергії та впевненості у власних силах, оскільки саме від молодого покоління висококваліфікованих фахівців залежить майбутнє нашої держави, її престиж та визнання у світі.
Винуватці свята були сповнені емоцій, за традицією магістри у мантіях і конфедератках та у гарному настрої проводять свої останні години в альма-матер, фотографуються, отримують вітання та згадують студентське життя, яке відтепер офіційно закінчилося. Це, безумовно, визначна подія в житті кожного, адже студентські роки прекрасні, веселі, незабутні, часом складні та насичені викликами, проте пам’ять про них залишається на все життя.
Від імені колективу щиро вітаємо випускників 2014 року! Зичимо успіхів у житті та блискучої кар’єри, бажаємо, щоб знання, здобуті в університеті, стали запорукою щасливого майбутнього. З гордістю несіть звання випускника економічного факультету Уманського державного педагогічного університету! В добру путь, дорогі випускники!

TBUT7JIpmeY

Лютий
Квітень