Участь у міжнародних проектах для студентів – унікальна можливість підвищити свої професійні навички

  • Дата публікації: 23.06.2014

Так стверджує студент 3 курсу економічного факультету напряму підготовки «Економіка підприємства» Арсен Саруханян:

– «Я був приємно вражений, коли керівництво факультету запропонувало не лише студентам денної форми, а й заочної форми навчання випробувати свої сили у міжнародній програмі проходження практики в літній період в Німеччині. Після прийнятого рішення брати участь у цій програмі, я наполегливо працював над поглибленням свого рівня знань з німецької мови (адже знання мови – це основна вимога для проходження цієї практики) і в результаті успішного проходження співбесіди отримав контракт до міста Bad Schussenried.

Коли я прибув до Німеччини, мої враження перевершили всі сподівання. Bad Schussenried старовинне монастирське місто, розташоване в землі Баден-Вюртемберг (Верхня Швабія), між озером Констанц та Дунаєм. Відоме, насамперед, своїми термальними джерелами і здавна популярне як лікувально-профілактичний курорт і туристичний центр.
Працюю я в Humboldt-Institut – це одна з кращих мовних шкіл Німеччини, яка пропонує курси з вивчення німецької мови для дітей та дорослих в багатьох містах країни. Колектив привітно зустрів мене, працівники і керівництво із задоволенням пояснили мої обов’язки, створили всі умови для швидкої адаптації в іншій країні.

Я впевнений, що практика в Німеччині – це унікальна можливість випробувати себе, пізнати звичаї, побут країни, зрозуміти суть майбутньої професії, покращити на практиці знання німецької мови та знайти нових друзів. Тому вдячний керівництву університету за надану можливість, а всім студентам раджу не втрачати свій шанс і обов’язково в наступному році спробувати свої сили і підвищити свої професійні навички в цій чудовій країні.»

Міні галерея


Березень
Травень