Урочиста Академія економічного факультету УДПУ

  • Дата публікації: 03.06.2014

30 травня економічний факультет УДПУ на урочистому зібранні присвяченому Дню науки вшанував наукові здобутки науково-педагогічних працівників, студентів, молодих науковців економічного факультету.
Відкрила засідання, виголосивши урочисту промову, заступник декана з наукової роботи Поворознюк Інна Миколаївна.


Проректор з наукової роботи УДПУ, доцент Ярошинська Олена Олександрівна оголосила імена колег, які успішно захистили дисертації на здобуття наукових ступенів доктора та кандидатів економічних наук. Результатом наукових пошуків є успішно захищена дисертація на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук Чирвою Ольгою Григорівною, якій було вручено грамоту за наукові здобутки та активну участь у науково-дослідній роботі та висловлено подяку і вітання науковому консультанту д.е.н., професору Маліку Миколі Йосиповичу.

У 2014 році на економічному факультеті захищено чотири дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук, їх здобутки сьогодні підтверджені рішенням Атестаційної колегії. Грамоти урочисто вручені заступнику декана з практики, ст. викладачу кафедри маркетингу та управління бізнесом Олійник Катерині Андріївні, викладачу кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Ткачук Інні Василівні, викладачу кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Удовенко Ірині Олександрівні, заст. декана з виховної роботи, ст. викладачу кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту Ткаченко Олені Анатоліївні.
З нагоди Дня науки відзначено почесними грамотами кафедру економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту за зайняте І місце та кафедру економічної теорії та права за ІІІ місце у рейтингу наукової роботи професорсько-викладацького складу університету.

Учасники Урочистої Академії привітали завідувача кафедри економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту д.е.н., професора Музиченка Анатолія Степановича за зайняте ІІ місце та д.е.н., доцента кафедри економічної теорії і права Курмаєва П.Ю. за зайняте V місце за результатами рейтингу професорів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.
Привітали грамотами також доцентів факультету, які увійшли в п’ятірку рейтингу наукової роботи професорсько-викладацького складу університету: Міщук Ольгу Віталіївну, Чвертко Людмилу Андріївну, Митяй Оксану Василівну.
За результатами рейтингу наукової роботи професорсько-викладацького складу університету серед ст. викладачів нагороджено Осадчук Наталю Володимірівну, Пачеву Наталю Олександрівну, Стрембіцьку Лесю Леонідівну, викладачів Яремчук Ірину Леонідівну.

За активну участь у підготовці студентів та організації науково-дослідної роботи економічного факультету подяку вручено зав. кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, к.соц.н., доценту Бержаніру Анатолію Леонідовичу, к.е.н., доц. Кожухівській Раїсі Борисівні, к.е.н., доц. Білошкурському Миколі Васильовичу, к.е.н., доценту Кірдану Олександру Петровичу, к.е.н., доценту Демченко Тетяні Анатоліївні, ст. викладачу Саквенко Тетяні Михайлівні, викладачу Підлісному Євгену Васильовичу, к.е.н., доценту Кирилюк Ірині Миколаївні.
2014 рік для економічного факультету став плідним на участь та перемоги у студентських всеукраїнських конкурсах. Студентство факультету під керівництвом провідних науковців підготувало 18 наукових конкурсних робіт до ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
Декан економічного факультету вручила грамоту факультету Король Анні  студентці економічного факультету та керівнику її наукової роботи доценту Чвертко Людмилі Андріївні за зайняте ІІІ місце на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу за спеціальністю «Фінанси, грошовий обіг і кредит».
Відзначено грамотами наукові здобутки Нікіфорова Б. В., наукова робота якого у всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Мальовнича Україна-туристичний край» (науковий керівник к.е.н., доцент Поворознюк І.М.) увійшла в десять найкращих, і який зайняв І місце за рейтингом найкращий студент науковець серед студентів УДПУ.

Привітали учасники Урочистої Академії і переможців конкурсів бізнес-планів міського конкурсу бізнес-планів з напряму «Туризм»− Бабій Ольгу та її керівника доцента Поворознюк Інну Миколаївну; районного конкурсу бізнес-планів Нікіфорова Богдана та Мазура Богдана за зайняте І місце у номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» (науковий керівник к.е.н., доцент Поворознюк І.М. та викладач Підлісний Є.В.), Насальського Богдана – ІІ місце у номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» (науковий керівник ст. викладач Саквенко Т.М.); Петрухіну Любов та Довбуша Олександра за ІІ місце у номінації «Виробництво, сфера послуг і торгівля» (науковий керівник к.е.н., доцент Демченко Т.А.)
Переконані, що науковці економічного факультету, молоді талановиті послідовники й надалі докладатимуть зусиль для розвитку науково-технічного потенціалу краю, збагачуватимуть скарбницю вітчизняних і світових досягнень.
Щиро бажаєм Вам міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги та непересічних успіхів у професійній діяльності. Нових Вам відкриттів, неперевершених звершень задля добробуту українського народу, в ім’я процвітання України.

Міні галерея


Березень
Травень