Враження першокурсників про перший рік навчання

  • Дата публікації: 23.06.2014

Минув перший рік навчання для першокурсників напряму підготовки “Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» на економічному факультеті! Він залишив глибокий слід у пам’яті студентів. Іі ось якими враженнями вони поділилися з нами.
«Навчання було цікавим і демократичним. Влітку, згадуючи університет, мимоволі асоціюєш його з окремими викладачами, які творять його неповторне обличчя. Для мене -це обличчя, насамперед, — усміхнене, а в очах — знання, досвід, впевненість, ентузіазм і віра, віра в нас, студентів, віра в те, що кожен з нас після закінчення університету стане директором туристичної фірми», – поділилась враженнями студентка 1 курсу напряму підготовки «Туризм» Полулях Олена.

«Перший рік навчання був плідним та цікавим. В перший тиждень відвідали Софіїївку, де відбулось знайомство з куратором та групою. А далі… Далі цікавий рік, де окрім наукової роботи, на високому рівні проводилась виховна робота. Запам’ятались: посвята в студенти, презентація 1 курсу, спортивні змагання, поїздка з куратором до серця Трипільської культури (село Легедзино), гра «Мафія», туристичний квест, Свято туризму», – зазначив студент 1 курсу напряму підготовки «Туризм» Драчук Владислав.

«За період мого навчання на першому курсі проводилося чимало розважальних та наукових заходів, в яких я брала активну участь. Також великим плюсом є практика, під час якої здійснювалися різноманітні екскурсії: мандрівки різноманітними куточками України. А на наступний рік планую поїхати на практику за кордон», – зазначила студентка 1 курсу напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа» Милка Аліна.

«Перше враження від університету не можу передати словами: вибух емоцій і купа вражень. Я покладаю всі надії, що цей нестримний дух студентства буде присутній зі мною до кінця мого навчання. Дякую викладачам за якісне викладання навчальних дисциплін та проведення цікавих екскурсій, особливо запам’ятався майстер-клас з туризму, де вперше в житті навчився орієнтуватися на місцевості», – зазначив студент 1 курсу напряму підготовки «Туризм» Олійніченко Євгеній.

Міні галерея


Березень
Травень