Звітний концерт «Золотий Економ»

  • Дата публікації: 02.06.2014

29 травня в приміщенні нового корпусу Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся звітний концерт студентів економічного факультету «Золотий Економ».
На початку концерту вітальне слово мала проректор з науково-педагогічної роботи, доктор педагогічних наук Тетяна Дмитрівна Кочубей, яка подякувала викладачам і студентам за плідну роботу, побажала успіхів та творчих перемог.

Продовжила свято, привітала студентів та викладачів з успішним завершенням навчального року декан економічного факультету, відзначивши, що 2013-2014 рр. були надзвичайно плідними на різноманітні заходи. У свою чергу студенти відзначили Тятяну Василівну у номінації «Мега Бос року».

Від імені студентства кафедри економічного факультету були нагороджені у наступних номінаціях: «Кочівник року» – кафедра туризму та готельно-ресторанної справи за вагомий вклад в економіку таких країн як Турція, Єгипет, Туніс, Греція та інших; «Мажор року» – кафедра економіки підприємства, фінансів, обліку і аудиту за підготовку до самостійного життя майбутніх олігархів; «Ангел охоронець року» – кафедра економічної теорії та права за розтлумачення майбутнім олігархам як краще «нагрітися» і щоб їм за це нічого не було; «Креатив року» – кафедра маркетингу та управління бізнесом за те, що на цьому місці могла бути ваша реклама.

Студентські клуби за інтересами теж отримали свої нагороди. Зокрема колектив інформаційного сектору «Економ Інфо» було відзначено в номінації «Плітки року», колектив творчого клубу «Феєрія» – в номінації «Зірка економу», колектив дискусійного клубу «Навігатор» – в номінації «Сансей року», колектив «Радіо економ» – в номінації «Балакуни року».

На урочистій церемонії було започатковано традицію відзначати кращих студентів факультету, які отримали чимало приємних відзнак у таких номінаціях: «Студент року» – Петрухіна Любов, «Щасливчик року» – Юлія Вигівська, «Спортсмен року» – Сергій Сидоренко, «Маляр року» – Вікторія Соловей, Марічка Алексєєнко , Ірина Кривенко, «Герой факультету» – Богдан Нікіфоров, «Графічний редактор року» – Олексій Панасюк, «Талант Року» – Юлія Лісовенко, «Талісман факультету» – Дмитро Бондарук, «Прорив року» – Володимир Врадій, Наталія Охріменко, Олег Музика, «Менеджер року» – Людмила Тютенко, «Пара року» – Ольга Морозова і Ілля Андрєєв, «Кімната року» – 348 кімната серед дівчат та 332 кімната серед хлопців, «Нерпуха року» – Сергій Клімов.

Оригінальністю й розмахом відрізнялись кращі творчі номери студентів та гостів свята.

Звітний концерт за підсумками пройдешнього навчального року «Золотий Економ» приніс задоволення та радість викладачам та студентам. Сподіваємось, що такий захід стане традиційним для економічного факультету, заохотить до творчості та відкриття нових талантів.

Міні галерея


Лютий
Квітень