Приймальна комісія продовжує набір

  • Дата публікації: 19.07.2014

У сучасному мінливому суспільстві необхідно намагатися не відставати від реалій сьогодення. Це стосується всіх напрямів діяльності людини, а особливо тих, що впливають на наше майбутнє, як то складання іспиту чи вибір професії, обрання вищого навчального закладу на цілих п’ять наступних років. Саме тому Ви маєте обирати вже зараз.

Шановні абітурієнти, у вас є всі можливості вступити до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини!

Економічний факультет здійснює набір за напрямами підготовки «Економіка підприємства», «Фінанси та кредит», «Облік і аудит», «Управління персоналом та економіка праці», «Маркетинг», «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» на денну форму навчаннядо 01.08.2014 та на заочну форму навчання до 02.08.2014 року      включно.

Документи, які необхідні для вступу: документ державного зразка про повну загальну середню освіту (документ про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень), додаток до нього з оцінками; медичну довідку за формою 086-О; 6 кольорових фотокарток розміром 3*4 см; 2 конверти з марками; сертифікат (сертифікати) Українського центру оцінювання якості освіти з предметів, що виносяться на конкурс. Паспорт (та ксерокопію 1, 2 та 11 сторінок); копію: ідентифікаційного коду, посвідчення про приписку до призовної дільниці (військовий квиток) та документи, що дають право на пільги. Документи вступник пред’являє особисто.

Детальну інформацію стосовно правил прийому, умов вступу та термінів навчання Ви можете знайти на сайті Уманського державного педагогічного університету. Посилання на ресурс: http://udpu.org.ua/viewpage.php?page_id=9.

Ми чекаємо на Вас, завітайте до приймальної комісії Інституту соціальної та економічної освіти за адресою: вул. Садова, 28, м. Умань, 108 аудиторія.

Будемо раді бачити Вас у рядах наших студентів!!!

Міні галерея


Березень
Травень