Запрошуємо на навчання!

  • Дата публікації: 16.07.2014

24_0
Облік і аудит – спеціальність, яка є однією з найпопулярніших, оскільки це не лише універсальна мова бізнесу, а й особливий дар бачення за цифрами складного світу економіки у його взаємозв’язках і гармонії.
Економічний факультет Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини запрошує на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти за напрямом підготовки «Облік і аудит». Абітурієнт має подати сертифікат ЗНО з таких предметів: історія України або географія (кількість балів має бути не менше 140), а також математика і українська мова та література (не менше 124 балів).
Навчаючись за спеціальністю «Облік і аудит» в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини, Ви матимете унікальну можливість отримати сучасну освіту, що поєднує багатогранні знання фінансиста і економіста, аналітика і ревізора, менеджера і наукового працівника, відкриєте для себе таємниці формування економічної інформації, швидко адаптуватись до сучасних вимог на ринку праці та влаштовуватись на високооплачувані посади.

Чекаємо Вас за адресою: м. Умань, вул. Садова 28. Телефон для довідок: (04744)5-20-80;
097-729-69-68; 098-251-83-77
.
Лютий
Квітень