Літо – пора відпочинку

  • Дата публікації: 04.08.2014

Відпочинок є невід’ємною частиною студентського життя влітку. Подорожі в гори, у ліс чи на море, закордонні мандрівки та прогулянки парком вносять яскравих барв, дарують велику кількість позитивних емоцій і надовго запам’ятовуються. Студентам-туристам, зважаючи на особливості їхньої професії, немало доведеться подорожувати як Україною, так і іншими державами. Тому куратор групи Любонько Т. В. запитала у них про те, як вони люблять проводити своє дозвілля, які подорожі для них виявилися найбільш вдалими та куди б вони хотіли чи збираються поїхати.

«Моїм улюбленим місцем відпочинку є природа – там, де тихо, гарно і багато зелені, де можна насолодитись прекрасним співом пташок та риболовлею. Тому свій відпочинок проводжу у бабусі разом із друзями», – зазначив Мурашко Олександр.

    

«Найбільше полюбляємо відпочинок на морі: сонце, море, пісок (користуючись туристичним терміном «складові трьох S: Sea – Sun – Sand»). Зазвичай відпочивали в Криму, але нажаль, зважаючи на політичну ситуацію в нашій країні – обрали відпочинок у Затоці (Одеська обл.)», – поділились Драчук Владислав та Бабій Тетяна.

«Зелений туризм традиційно розвинутий у Карпатах – свіже повітря, екологічно чисте харчування. Тому особлива подорож – це подорож до українських Карпат. У Карпатах люблю відпочивати і взимку, і влітку, тому що там неймовірно. Побувати хотілося б в Альпах, Америці та Австралії, але все ще попереду…», – поділилась Літенська Катерина.

«Моїм улюбленим місцем відпочинку є дім, а також ліс, біля якого я живу і, звичайно, море! Літом не уявляю відпочинку без моря. Звичайно, протягом року я відвідую багато малих та великих міст нашої славної неньки-України, зокрема наприклад, нещодавно побував у Львові, адже інфраструктура цього міста невпинно розвивається, що дає тобі чудову змогу постійно відкривати щось нове у сучасному центрі чи віднаходити призабуті місця у віддалених районах і це – прекрасно. Також я планую поїхати за кордон. Цікаво подивитись на культурні місця великих європейських центрів і поплавати у теплих морях чи навіть океані», – зазначив Андрєєв Ілля.

Міні галерея


Березень
Травень